O nama

NA PRAVOM STE MESTU

Naša firma Dekorativna Cigla BA se preko 12 godina uspešno bavi proizvodnjom i ugradnjom najkvalitetnije sečene cigle. Ukoliko Vas interesuje kvalitet po pristupačnoj ceni na pravom ste mestu.

Sečena cigla dekorativna raznih modela i raznih tekstura. Stara Švapska opeka od najkvalitetnije (Gline) sa područja Banata. Cigla je ručno pravljena pre 70,80 godina u kvalitetu koji je danas u vreme masovne proizvodnje nedostižan.

 • Opeka najvišeg kvaliteta
 • Ručno rađena pre 70-80 godina
 • Biber crep za oblaganje podova
 • Sečenje na dimenzije po vašoj želji

Dekorativna cigla

 • Dekorativna cigla
 • Listele od cigle
 • Crep i cigla za pod
 • Švapska cigla
 • Cigla za zidove - ENTERIJER
 • Cigla za fasade - EKSTERIJER
 • Biber crep za fasade - zidove
 • Podovi od crepa
 • Rustik cigla
 • Klinker cigla

Dekorativna prirodna cigla pecena je od najkvalitetnije gline, sušena prirodnim putem, stara 70-80 godina, svaka je ručno napravljena.

Sečena na dimenzije 30x7,5x2cm odnosno 25x6x2cm. Sečemo takođe i po projektu ili na željene dimenzije po vašem izboru. Idealna je kako za spoljašnje tako i za unutrašnje radove.

Saznaj više
Dekorativna cigla

Bavimo se sečenjem, prodajom i ugradnjom Listele - sečena cigla. Veliki izbor modela. Sečene ciglice listele 30x7,5x2cm i 26x6x2cm,  sečemo po projektu ili po zelji kupaca i na sve ostale dimenzije.

Listele od cigle idealne su za oblaganje fasada, rekonstrukciju objekata ali i za enterijer i oblaganje kamina, zidova restorana, kafića, dekoraciju dnevnog boravka... Listela praktično daje efekat pune cigle vašim zidovima.

Saznaj više
Listele od cigle

Prirodna podna obloga sačinjena od visoko vredne, pečene gline. Trajno postojanje i prirodne boje. Crep za pod i stara cigla za pod, sigurna stabilna površina, otporna na mraz i smrzavanje, nije klizava. Biber crep za pod dimenzije: dužina 30cm, širina 14,5cm, debljina 2cm, kao i kocka 14,5x14,5x2cm Mogućnost sečenja biber crepa na željene dimenzije, štanglice, heksagon, listele itd.

Postavljamo, brusimo, lakiramo, moguća i kompletna ugradnja nakon isporuke. Može kombinovano crep i cigla…

Saznaj više
Crep i cigla za pod

Stara švapska cigla (opeka) od najkvalitetnije gline sa područja Banata. Cigla je ručno pravljena pre 70-80 godina. Danas gotovo da ne postoji takav kvalitet i kompaktnost opeke.

Dimenzije opeke su 30x15x7,5cm - Veliki format i 26x12x6cm - Mali formatŠvapska cigla pogodna je kako za spoljne fasade tako i za unutrašnji enterijer.

Saznaj više
Švapska cigla

Bavimo se sečenjem, prodajom i ugradnjom sečene cigle (Listele) za enterijer. Secena stara cigla za enterijer veliki format i mali format, veliki izbor modela. Dimenzije ciglica 30*7,5*2cm, odnosno 26*6,5*2. Imamo uglove od sečene cigle. CIGLICE SU OPRANE TECNOSCU ZA PRANJE CIGLA. 

Vršimo isporuku van teritorije Srbije, radimo izvoz za sve države. Najkraća moguća realizacija neophodnih papira za izvoz i carinjenje! Moguc prevoz robe na adresu na teritoriji Republike Srbije. Hvala na ukazanom poverenju! 

Saznaj više
Cigla za zidove - ENTERIJER

Bavimo se sečenjem, prodajom i ugradnjom sečene cigle (Listele) za eksterijer. Sečena stara cigla za fasade veliki format i mali format, veliki izbor modela. Secene ciglice listele 30x7,5x2cm, odnosno 26x6x2cm sečem po projektu ili po zelji kupaca na sve dimenzije. 

Veliki broj objekata što privatnih kuća i vikendica, što zgrada i hotela ima urađenu fasadu od naše cigle. Naši radovi i zadovoljni kupci su naša najbolja preporuka.

Saznaj više
Cigla za fasade - EKSTERIJER

CREP  biber spakovan u palete, 50.000 crepova na paletama. Sečen crep za za fasade (Listele) na meru 30x7,5x1,5 ili 26x7x1,5cm. 

Izuzetna lepota - biber crep za fasadu, prirodan ili lakiran.

Saznaj više
Biber crep za fasade - zidove

Crep biber dimenzije 36x16x1,7cm, dobrog kvaliteta. Spakovan u palete. Biber crep za podove i oblaganje zidova. Prirodna podna obloga sačinjena od visoko vredne čvrste pečene gline. Trajno postojana na smrzavanje, sigurna i stabilna površina otporna na mraz, nije klizava. Sečemo crep za podove, za fasade (Listele) na meru 30x14,5x12-26x7x1,5cm. Sečemo heksagon - šestougaone oblike.

Mogućnost izrada podova od biber crepa, izrada staza, stepeništa. Secemo na zeljene dimenzije crep, postavljamo, brusimo, lakiramo, impregniramo...

Saznaj više
Podovi od crepa

Rustik dekorativna prirodna cigla, idealna za uređenje enterijera i eksterijera. Idealna je za oblaganje fasada, cokle kuće, stubova, kamina, šankova, zidova u stanu ili kući, vinskom podrumu, kafićima i restoranima, pivnicama... Svuda gde želite da imate lepotu stare cigle i rustični izgled koji je danas sve više tražen. Tamo gde će dominirati starinski izgled sa izbačenom i izraženom ciglom i dubokim fugnama.

Saznaj više
Rustik cigla

Klinker cigla - najkvalitetnija opeka koja se može naći na tržištu!

Dok se klasična opeka peče na temperaturama između 800 i 1.200 stepeni, dotle su za klinker opeke potrebne više temperature često iznad 1.400 stepeni i duže vreme pečenja. Jer za razliku od klasične opeke, sirovina klinkera sadrži više aluminijumovih silikata, što omogućuje veće temperature pečenja i postojanost na tim temperaturama.

Kao kamenje, ova opeka gotovo više ne upija vodu !!! Opeka koja lako traje i preko 100 godina!

Klinker crep dimenzija 30x14,5x2 cm i klinker cigla u dimenzijama 30x7,5x2cm i 25x6,5x2cm 

Saznaj više
Klinker cigla

Naši radovi

Blog

Nova kretanja u industriji cigle i crepa
04
May

Nova kretanja u industriji cigle i crepa

Ciglarska industrija u poslednje dve godine doživljava teške trenutke i u svetu i kod nas što je slučaj i u građevinarstvu u celini.

Nova kretanja u industriji cigle i crepa
04
May

Nova kretanja u industriji cigle i crepa

Ciglarska industrija u poslednje dve godine doživljava teške trenutke i u svetu i kod nas što je slučaj i u građevinarstvu u celini.

Nova kretanja u industriji cigle i crepa
04
May

Nova kretanja u industriji cigle i crepa

Ciglarska industrija u poslednje dve godine doživljava teške trenutke i u svetu i kod nas što je slučaj i u građevinarstvu u celini.

Rušenje objekata

Ukoliko imate potrebu za rušenjem objekata obratite nam se.
Radimo to na siguran i bezbedan način za vas i vaše okruženje

+381 63 855-03-40 ili Kontakt

Powered by: Lucky Web Solutions